Frezen van te hoog gestort beton

123betonschuren is specialist in het frezen van te hoog gestort beton en het verwijderen van oneffenheden. Te hoog gestorte betonvloeren zijn een regelmatig terugkerend probleem. Want hoe netjes er ook wordt gewerkt, het is altijd mogelijk dat het beton te hoog is of dat er kleine oneffenheden voorkomen.

De gemiddelde betonvloer wordt gestort in klasse 4/5. Dit betekent dat er op een rij van 2 meter geen gapingen mogen ontstaan die groter zijn van 5 of 6 mm. Dat lijkt weinig, maar dit hoogteverschil kan veel problemen geven bij het passend maken van deuren en kozijnen. Deuren kunnen bij grote afwijkingen klemmen of moeilijk open en dicht gaan. Oneffenheden zijn ook een irritant probleem bij bijvoorbeeld het leggen van tegelvloeren of parketvloeren. Bulten in het beton zijn niet alleen lastig bij het leggen van een vloer, maar ook lelijk.

123betonschuren.nl heeft de oplossing! 123betonschuren.nl is specialist in het frezen van te hoog gestort beton en het verwijderen van oneffenheden. Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en we zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.