Verwijderen van oude coatingvloeren

123betonschuren.nl is specialist in het schuren en verwijderen van oude coatingvloeren. Coatingvloeren zijn keihard, maar ook deze vloeren kunnen op den duur sporen van slijtage vertonen. Soms hebben coatingvloeren niet de juiste voorbehandeling gekregen met diamantschuren of stralen en laat de coating op diverse plaatsen los. Een nieuwe vloer is dan pas mogelijk als eerst alle oude coating is verwijderd en er een nieuwe goede basisvloer ontstaat, bijvoorbeeld met egaline, zand, cement of beton. Voor coatingvloeren is dit essentieel, maar ook talloze andere eindvloeren kunnen pas worden aangebracht als de ondervloer weer helemaal in orde is.

123betonschuren is u ook van dienst als de oude coatingvloer nog helemaal in orde is. In dat geval hoeft de vloer niet te worden verwijderd, en kan worden volstaan met het opruwen van de bestaande vloer. Hierna is de vloer klaar voor een nieuwe topvloer.

123betonschuren.nl heeft de oplossing voor het schuren en verwijderen van oude coatingvloeren. We hebben hiervoor diverse diamantschuurmachines die op verschillende standen kunnen schuren.

Uiteraard werken wij geheel stofvrij.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het verwijderen of schuren van een coatingvloer contact op! 123betonschuren.nl is u graag van dienst!